ПИСАТЕЛ ВО СЕНКА

460,00 ден 250,00 ден

Интензивен психолошки трилер за еден писател и една тајна која ја распарчува душата за да излезе и искрвави на страниците.

Пред четири години, излажав. Стоев пред полицијата, пријателите и семејството и измислив приказна – најдобра до сега. И сите ми веруваа.

Раскажувањето приказни е она што ме прави славна. Јас сум Хелена, брилијантна писателка: напишав петнаесет бестселери и имам милиони фанови, слава и богатство. Сега имам само три месеци да ја напишам последната приказна, најдобрата до сега. Во овој роман ќе пишувам само за вистината од која бегам веќе четири години. Вистината која ја криев од полицијата и од светот. Оваа последна книга е моја исповед – зборови кои удираат посилно и од камшици и ги кршат сите коски, приказна што живее за да ме убие.

Интензивен психолошки трилер за еден писател и една тајна која ја распарчува душата за да излезе и искрвави на страниците.

 

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.