НЕМАМ ТАЈНИ

450,00 ден 200,00 ден

Џема знае кој е убиецот. Затоа што тој ѝ кажа.

Убиецот мислеше дека неговата тајна е безбедна бидејќи Џема не може да зборува и да се движи, таа има церебрална парализа. Затоа луѓето често ѝ се доверуваат, зашто знаат дека таа никогаш нема да ги открие нивните тајни.

Џема знае кој е убиецот. Затоа што тој ѝ кажа.

Убиецот мислеше дека неговата тајна е безбедна бидејќи Џема не може да зборува и да се движи, таа има церебрална парализа. Затоа луѓето често ѝ се доверуваат, зашто знаат дека таа никогаш нема да ги открие нивните тајни.

Но, Џема знае сè, само не може да зборува.

И кога новата технологија значи дека можеби таа ќе може да комуницира и да открие сè што знае, Џема повеќе не се чувствува немоќна пред оваа смртоносна тајна, таа наоѓа начин да каже сè што знае.

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.

Автори