ФРАГМЕНТИ ОД СЛИКИ

450 ден

Убиец кој не може да ја оддели реалноста од фикцијата, низ виртуелни зеници ја спојува сегашноста.

Там е единаесетгодишно девојче; Таа, иако никогаш немаше покажано интерес за визуелна уметност, цртежите кои ги црташе во состојба на делириум беа толку реалистични места каде што никогаш не била…

Там е единаесетгодишно девојче. Таа, иако никогаш немаше покажано интерес за визуелна уметност, цртежите кои ги црташе во состојба на делириум беа толку реалистични места каде што никогаш не била.

Нејзиниот татко Бредли беше внимателен кон своето семејство и посветен на работата – генетско истражување и современи методи на ослабените невролошки кондиции. Магс сé уште се бори со последиците од трагедијата што ѝ го променија животот пред повеќе од една деценија.

Таа знае дека нејзиниот сопруг ја сака и дека никогаш не би ја повредил нејзе и нивната ќерка Там.

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.