ЗАТВОРИ ГИ ОЧИТЕ

490,00 ден 250,00 ден

Опсесивно-комплусивен трилер кој ќе ве натера да гризете нокти, сè додека не ја завртите последната страница.

Ако ти се пикне под кожа, тој ќе те уништи.

Ако се караш со него, ќе те победи.

Бегај и никогаш не дозволувај да те најде.

Мислев дека сум безбедна овде, но не сум, останав предолго. Сега Женевиев е мртва и полицијата ме бара. Време е да бегам. Морам да се водам според планот – оној што го направив денот кога пристигнав во овој град. Мојата торба е спакувана. Ќе го уништам секој доказ за моето постоење. Полицијата никогаш не смее да ме најде. Ако ме најде, тој ќе ме уништи. Направив грешка и некој мораше да умре. Но, јас сум таа што го загуби животот. Сега треба да направам избор: ако продолжам да бегам, никогаш нема да можам да застанам. Ако се вратам, тој ќе ме натера да страдам. Колку животи може да уништи еден човек?

Опсесивно-комплусивен трилер кој ќе ве натера да гризете нокти, сè додека не ја завртите последната страница.

 

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.

Автори