АКО ПРОЗБОРИШ

500,00 ден 200,00 ден

Вистинска приказна за три сестри, Ники, Сами и Тори.

По повеќе од една деценија го слушнаа зборот Мајка – канџи што гребат во стари рани, отворајќи спомени и тајни од детството. Со години зад затворени врати на нивната фарма, нивната садистичка мајка Шели ги подложуваше своите девојчиња на физичка тортура, деградација и психолошки ужаси…

По повеќе од една деценија го слушнаа зборот Мајка – канџи што гребат во стари рани, отворајќи спомени и тајни од детството. Со години зад затворени врати на нивната фарма, нивната садистичка мајка Шели ги подложуваше своите девојчиња на физичка тортура, деградација и психолошки ужаси.

Шели беше убава жена, со умешност да продре во туѓи очи и да ги убеди во она што го зборува. Луѓето беа сложувалки од игра – играчки што чекаат да бидат злоставувани.

Работите ги правеше да изгледаат убаво, иако во реалноста владееше комплетно лудило.

Вртлог од тајни влечеа сѐ подлабоко во кошмари кои кулминираа со убиства.

Колку и да е страшна појдовната точка во животот, важно е каде ќе заврши.

 

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.

Автори