УБАВИТЕ ДЕВОЈКИ ТАНЦУВААТ

470,00 ден

Дали знаењето би било полошо од неизвесноста?

Келси беше 14 годишно девојче кое исчезна пред 7 години – се претпоставува дека е мртва. Последиците од исчезнувањето за семејството на Келси беа: рингишпил на ужаси кои резултираа со колекција на апчиња во боја на виножито…

Келси беше четиринаесетгодишно девојче кое исчезна пред седум години – се претпоставува дека е мртва. Последиците од исчезнувањето за семејството на Келси беа рингишпил на ужаси кои резултираа со колекција на апчиња во боја на виножито.

После седум години исчезнува уште едно девојче. Друго семејство претрпува лична трагедија од која раните не исчезнуваат – загубата е фингиран ѕвер што може да проголта цела личност.

Агентот Марк води паралелна истрага за животот на двете девојчиња, која открива индиции за една вистина потемна и од мрак. Постои ли казна полоша и од смртта?

 

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.

Автори

Customer Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “УБАВИТЕ ДЕВОЈКИ ТАНЦУВААТ”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *