НОЌНИОТ КРАДЕЦ

АвторЏој Елис

490,00 ден 200,00 ден

Кога сите спијат, тој влегува во нивните куќи. Зема само една работа – фотографија од нивното дете. Тој е човек со две лица: за некого ангел, а за други ѓавол.

Интензивен, извртен и зависен трилер, кој не се испушта сè додека не се прочита.

Кога сите спијат, тој влегува во нивните куќи. Зема само една работа – фотографија од нивното дете. Тој е човек со две лица: за некого ангел, а за други ѓавол.

Детективите Џекмен и Мари се во потрага по многу необичен провалник, кој навидум краде само фотографии. Но, потоа постара жена доцна во ноќта умира откако видела некого во нејзиниот дом. Дали таа починала од природна смрт или пак е убиена?

Како што се зголемува бројот на тела, така се зголемува и интензитетот на работа на детективот Џекмен и детективката Мари Еванс. Тие се на чекор да го откријат ноќниот крадец пред да биде предоцна. Но, не сите убијци се зли, некои едноставно се производ на нечие мрачно срце…

Интензивен, извртен и зависен трилер, кој не се испушта сè додека не се прочита.

 

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.

Автори