ГОСТИН ВО НОЌТА

490 ден

Напнат клаустофобичен трилер полн со пресврти, кој ќе ве натера да го задржите воздухот што го дишете додека ги вртите страниците.

Таа мислеше дека е сама…

Вајли го остава своето семејството и се сели во изолирана куќа во шума. Иако надвор беснее бура, таа наоѓа спокој покрај топлиот оган и целосната тишина.

Но, кога наеднаш надвор зафаќа силно невреме, светлата во куќата се исклучуваат и почнуваат да се случуваат чудни работи: надвор во темнината таа гледа мало дете или пак, така ѝ се причинува? Откако ќе го внесе детето внатре, таа наоѓа жена која е спремна да ја повреди… Дали нејзиниот ум си поигрува со неа или пак, тие навистина постојат?

Напнат клаустофобичен трилер полн со пресврти, кој ќе ве натера да го задржите воздухот што го дишете додека ги вртите страниците.

 

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.