БОЖИЌ СО МОЈОТ ШЕФ

470 ден

Адвокат – срцекршач, ја тера својата жешка асистентка да потпише договор дека нема да го легне.

Адвокат – срцекршач, ја тера својата жешка асистентка да потпише договор дека нема да го легне.

Деклан

Жените велат дека сум најжешкиот адвокат со најстудено срце. Ниту една асистентка не успеа да ме освои, но Меди е нешто поразлично. Никогаш, ни во моите најлуди соништа не очекував дека ќе наидам на нешто како неа. Таа е најдобрата асистентка што некогаш сум ја имал. Таа е жената која ме одржува во константна возбуденост, непослушна девојка која ме посакува и е толку проклето секси што е дел од секоја моја валкана фантазија.

Меди

Мојот жежок шеф е професионален и дрзок. Тој е како проклето извајано уметничко дело и недопирлив. Само што помислив целосно да се дистанцирам од него, добив непристоен писмен договор да глумам негова девојка за време на Божиќните празници, пред неговото семејство, со услов да не се обидувам да го легнам. Но, што ако не успеам да го испочитувам договорот. Дали ќе ме тужи?

Книгата е прв дел, продолжение е Еден незаборавен Валентајн.

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.