МИСТЕРИОЗНИОТ СТРАНЕЦ

470,00 ден 300,00 ден

Емотивна и моќна романса која ќе ви го распарчи срцето и повторно ќе го спои.

„Тој е суров.“

„Тој е ладен.“

„Тој крие разорна тајна.“

Лесно е да го осудите некој според неговото минато кое го претворило во камен. Но, јас не можев да му судам на Тристан. Морав да ги прифатам урнатините што живеат во него. Бидејќи тие урнатини живеат и во мене. И двајцата бевме празни. И двајцата баравме нешто повеќе. И двајцата сакавме да ги собереме сите скршени делови од минатото, за конечно да можеме да се соединиме…

Емотивна и моќна романса која ќе ви го распарчи срцето и повторно ќе го спои.

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.