ГОЛА ВИСТИНА

420 ден

Брин зад себе го остава скандалот со политичар и се сели во Лондон за да заборави на минатото. Таму таа има совршен живот како фотомодел, сè додека младиот бизнисмен Итан не го купи нејзиниот гол портрет…

Брин зад себе го остава скандалот со политичар и се сели во Лондон за да заборави на минатото. Таму таа има совршен живот како фотомодел, сè додека младиот бизнисмен Итан не го купи нејзиниот гол портрет…

Тој сака да ја поседува. Тој ја сака во неговиот кревет на секој можен начин и нема проблем да ги искаже желбите. Тој не прифаќа не за одговор.

Отпрвин неговата доминантна природа ја плени Брин, но таа не знае дали силата на неговата моќна желба на крајот ќе ги разбуди или растера демоните што таа ги носи во себе. И двајцата кријат големи тајни. Може ли Итан да ја ослободи Брин од минатото што ја одбележа? Дали Брин ќе му дозволи или пак ќе се појават сеништата што ја мачат за да ги уништат двајцата…

Книгата е прв дел од серијал, втор е „Давам сè“, трет „Љубовна замка“.

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.

Автори