УБАВИНА ОД ЉУБОВ

490 ден

Таа го освои срцето на најпосакуваниот плејбој. Но, дали тој сепак може да одолее на најубавите жени кои го посакуваат?

Таа го освои срцето на најпосакуваниот плејбој. Но, дали тој сепак може да одолее на најубавите жени кои го посакуваат?

Џек, најголемиот срцекршач, не се ни надева дека некогаш ќе се заљуби. Тој не ни сонувал дека ќе се заљуби во Лорлин – девојката која може да ги задоволи сите негови очекувања. Неговиот живот покрај неa му станува бајка…, сè додека неговото мрачно минато не ја уништи.

Тој сака да ја засолни Лорлин и да ја држи неизвалкана од неговото минато, но сето тоа изгледа невозможно кога вечерните искушувања го прогонуваат… Дали сепак е можно да најде среќа и покрај многуте искушенија?

Книгата е трет дел од серијалот, после Убавина од задоволство.

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.