ПРЕБЛИСКУ

450,00 ден

Што би направиле ако личноста на која никогаш повеќе не треба да ѝ верувате, е токму онаа личност која очајно ви треба?

Тој имаше тајна што го сруши нејзиниот свет. Таа сè што знаеше за него, не беше вистина.

Откако Блер ја открива тајната на единствениот човек кому слепо му верува и го сака, Раш, нејзиниот свет се руши. Таа, иако не може да престане да го сака, знае дека никогаш нема да може да му прости.

Блер се труди повторно да се врати во нормала и да продолжи со животот како никогаш да не љубела… сè додека не се случи нешто што ќе го сврти нејзиниот свет уште еднаш.

Што би направиле ако личноста на која никогаш повеќе не треба да ѝ верувате, е токму онаа личност која очајно ви треба?

 

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.

Автори

Customer Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ПРЕБЛИСКУ”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *