УБАВИНА ДО БОЛКА

490,00 ден

Ако во странска земја неодолив милионер сака да помине незаборавни три месеци со вас, дали би прифатиле?

Ако во странска земја неодолив милионер сака да помине незаборавни три месеци со вас, дали би прифатиле?

Џек е неодолив мултимилионер кој го крие својот идентитет од секоја жена која ја легнува. Тој прави договор со неговите љубовни придружнички, исто како и со неговите деловни соработници: без емоции, само обостран интерес… Кога Лорлин оди во Австралија на три месеци со нејзината најдобра пријателка, последно нешто што очекува е врска. Но, таму таа го запознава убавиот Џек, кој не ѝ го открива својот идентитет. Тој ја сака оваа жена… само во неговиот кревет и однапред ги поставува своите услови:

Нема долги врски.

Нема вистински имиња.

Тоа е негова игра и негови правила.

Тој е задоволен да игра како и обично, но кога Лорлин влегува во неговиот живот, неговата стратегија се менува, бидејќи таа не е како другите. Неговиот свет се менува откако ќе започне тримесечна афера со оваа убава и мудра девојка. Тој сè повеќе ги крши сопствените правила за неа. Таа станува исклучително блиску да стане нешто, што Џек никогаш не мислел дека е можно – некој кој ќе ги промени неговите правила на игра.

 

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.

Customer Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “УБАВИНА ДО БОЛКА”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *