ЛЕЈДИ КЕРИ

АвторЕн Бејли

450 ден 200 ден

Фасцинантна и амбициозна, со амбиции кои може да ги контролира, лејди Кери влегува во кралскиот двор и станува шпион на некој што копнее по моќ.

Отворете ја книгата и влезете во фасцинантниот свет на Тудорови.

Фасцинантна и амбициозна, со амбиции кои може да ги контролира, лејди Кери влегува во кралскиот двор и станува шпион на некој што копнее по моќ.

По нејзиното доаѓање во кралскиот дворец владее хаос. Пред нејзини очи кралот ја погубува неговата сопруга кралицата Ана Болејн… Лејди Кери знае дека нејзина должност е да ги слуша заповедите на своето семејство, но што е со нејзиното срце и совест?

Во свет каде што секоја недискреција може да доведе до смрт, каде конкуренцијата го расипува секое пријателство, лејди Кери ги следи правилата кои постојано се менуваат во кралството на Тудор и ѝ го менуваат животот од корен.

Отворете ја книгата и влезете во фасцинантниот свет на Тудорови.

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.

Автори