БОЖИЌНАТА КУТИЈА

450,00 ден 250,00 ден

Инспиративна божиќна приказна која ја обликува и ја менува човековата перцепција засекогаш.

Во простран викторијански замок живее осамената старица Мери која e вдовица. Некаде пред Божиќ, во замокот на старицата се вселува млад брачен пар со тригодишната ќерка – да се грижат за осамената вдовица.

Како што се приближува Божиќ, така старицата станува сè повеќе вознемирена за тајната што ја чува изгравирана во нејзиното срце.

Кога таа е на смртна постела, се открива нејзината тајна преку божиќна кутија и го менува животот на семејството кое се грижи за неа и животот на оние кои ќе ја прочитаат оваа магична книга.

Инспиративна божиќна приказна која ја обликува и ја менува човековата перцепција засекогаш.

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.