Ви отвораме прозорци кон светот


Ги прошируваме хоризонтите на перцепција


Го осветлуваме патот кон Вашиот успех


Можност за сонување со отворени очи


Храна за Умот


Подароци кои може одново и одново да се отвораат


Добредојдовте во светот на КНИГОХОЛИЧАРИ

ТИМОТ НА КНИГОХОЛИЧАРИ

ВИКИ

ПЕТРОВСКА

главен уредник

и менаџер

ДЕЈАН ДЕМОН

ВАСИЛЕВСКИ графички дизајн 

ТАТЈАНА

ВАСИЛЕВСКА преведувач

ДРАГАН

РАДОВСКИ преведувач