КАНИБАЛОТ

530 ден 250 ден

Неодолив полицаец заведува девојки кои набрзо стануваат главни улоги во неговите изопачени игри.

Тој има сè поголем број на обожаватели кои се спремни да убијат за него.

Неодолив полицаец заведува девојки кои набрзо стануваат главни улоги во неговите изопачени игри.

Тој има сè поголем број на обожаватели кои се спремни да убијат за него.

Тој е убиец кој ја остава својата ДНК на неговите жртви, ја обележува својата територија како куче, но, сепак, останува недопирлив. Кејт е надежна инспекторка која успева да го фати најозлогласeниот убиец наречен „Канибалот“. Но, наместо таа да биде наградена, таа е разрешена. Нејзината најголема победа се претвора во најголем кошмар. Таа е трауматизирана, изневерена и јавно осудувана. Нејзината кариера завршува со скандал.

По петнаесет години, Кејт работи како професорка по криминaлистика на универзитет. Но, и покрај тоа што таа сè уште е прогонувана од нејзиното мрачно минато, нејзиниот триумф е светлината која секогаш доминира над темнината.

Трилер кој брзо се чита, а тешко се спушта.

 

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.