КРВАВ ПОРТОКАЛ

490,00 ден 300,00 ден

Трилер полн со пресврти што ќе ве наведе френетично да ги вртите страниците.

„Само уште сега и ќе престанам…”

Алисон има сè. Сопруг кој ја сака, преслатка ќеркичка и угледна кариера како адвокатка. Но, никогаш не е сè како што изгледа…

Само уште една ноќ и ќе ставам крај. Алисон пие премногу. Таа го запоставува своето семејство и има афера со колега чиј вкус ги поместува сите нејзини граници. Тој е повеќе отколку што таа може да поднесе.

Успеав. Го убив. Треба да бидам во затвор. Клиентката на Алисон вели дека го избодела нејзиниот сопруг – таа сака да се изјасни за виновна. Зошто лаже? Спасувањето на оваа жена можеби е првиот чекор за Алисон да се спаси себеси.

Те гледам. Знам што правиш. Некој ги знае тајните на Алисон. Некој кој сака да ја натера да плати за тоа што го направила и кој нема да запре сè додека не изгуби сè.

Трилер полн со пресврти што ќе ве наведе френетично да ги вртите страниците.

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ

Автори