УБАВИНА ОД ЗАДОВОЛСТВО

490 ден

Како да продолжите понатаму кога тој ви е воздухот кој го дишете?

Како да продолжите понатаму кога тој ви е воздухот кој го дишете?

Откако Лорлин ќе го напушти човекот кој најмногу го сака, таа се враќа во својата земја да го оствари единствениот сон што ѝ останал… За да ја затапи љубовната болка поради тоа што го напушти Џек Хенри, таа се потопува во нејзината музика. Но, со нејзиниот поранешен живот доаѓаат стари познаници и нови очекувања. Кога Лорлин не прифаќа секс со нејзиниот продуцент, таа останува без кариера сè додека не се појави неочекувана можност – таа станува славна преку ноќ.

Џек никогаш не очекуваше дека ќе се заљуби во Лорлин, но тоа се случи. Откако непромислено ја испушти од раце, помина три месеци во потрага по неа и едвај успеа да се обедини со неа. Жената која ја наоѓа не е истата која го остави без збогум. Повеќе не е несигурна девојка која се впушта лесно во авантури. Лорлин е успешна со перспективна кариера. Нејзините соништа само што почнале да стануваат реалност. Џек е преплашен дека неговата Американка нема да има место за него во нејзиниот живот. Нему му останува само еден месец да ја убеди во спротивното. Дали еден месец ќе биде доволно време да ја натера да визуелизира живот надвор од сјајот и гламурот, живот во кој ќе го вклучи и него?

Книгата е втор дел од серијалот, првиот дел е Убавина до болка.

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.