СУДИР

490 ден

Тој е секси плејбој кој го одзема здивот, нејзиниот најлош кошмар и највлажен сон. По смртта на нејзината мајка, Емили се сели во Њујорк да започне нов живот.

Тој е секси плејбој кој го одзема здивот, нејзиниот најлош кошмар и највлажен сон. По смртта на нејзината мајка, Емили се сели во Њујорк да започне нов живот.

Дилан, иако крие тајни, тој е сладок, внимателен и сè она што Емили посакува од еден маж.

Сè додека на една неочекувана средба не го запознае Гевин – богат и озлогласен плејбој кој е ѓаволски секси и шармантен. Таа никогаш не познавала маж како него кој го одзема здивот на секој можен начин. Иако Емили се труди да биде присебна, не може да ги контролира емоциите. Но и Гевин не останува имун. Тој прави сè за да ја освои.

Таа неочекувана средба ја принудува Емили да ги доведе во прашање нејзините одлуки и да направи избор што ќе уништи пријателства и срца кои засекогаш ќе ѝ го промени животот.

 

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.

Автори