ПРЕБЛИСКУ

450 ден

Што би направиле ако личноста на која никогаш повеќе не треба да ѝ верувате, е токму онаа личност која очајно ви треба?

Тој имаше тајна што го сруши нејзиниот свет. Таа сè што знаеше за него, не беше вистина.

Откако Блер ја открива тајната на единствениот човек кому слепо му верува и го сака, Раш, нејзиниот свет се руши. Таа, иако не може да престане да го сака, знае дека никогаш нема да може да му прости.

Блер се труди повторно да се врати во нормала и да продолжи со животот како никогаш да не љубела… сè додека не се случи нешто што ќе го сврти нејзиниот свет уште еднаш.

Што би направиле ако личноста на која никогаш повеќе не треба да ѝ верувате, е токму онаа личност која очајно ви треба?

Книгата е втор дел, продолжение на Предалеку.

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.

Автори