ЕДЕН НЕЗАБОРАВЕН ВАЛЕНТАЈН

450,00 ден 200,00 ден

Таа е најжешката жена со која некогаш бил, никогаш не може да ѝ се насити…

Еди е ѓаволски секси актер, човек од соништата на многуте жени… За денот на вљубените тој планира да патува во Њујорк, да се сретне со најжешкиот модел – Алина.

Кога Еди дознава дека во Њујорк ќе оди и неговата најдобра пријателка Брди со воз, тој одлучува да патува со неа. Во возот, дознаваат дека тој воз е наречен „Љубовен воз” и патува само еднаш годишно, за денот на вљубените – Валентајн. Приморани да делат три дена исто купе со една спална и бања, ниту еден од нив не се надева дека работите можат да станат ултра секси и премногу искушувачки дали да бидат пријатели или љубовници.

Книгата е втор дел, продолжение на Божиќ со мојот шеф.

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.