ЗАНЕСОТ НА ГАБРИЕЛ (Претпродажба)

690,00 ден 400,00 ден

Таа е единствената жена на која тој ѝ бил верен.

Најнеодоливиот професор Габриел, кој сите студентки го посакуваат, а ниту една не може да го има, за прв пат се заљубува. И тоа не во која било, туку во неговата студентка Џулијан.

Таа е единствената жена на која тој ѝ бил верен.

Најнеодоливиот професор Габриел, кој сите студентки го посакуваат, а ниту една не може да го има, за прв пат се заљубува. И тоа не во која било, туку во неговата студентка Џулијан.

Габриел се впушта во страсна, но сепак тајна афера. Заробен на романтичен одмор во Италија, тој ја подучува Џулијан на сензуалните задоволства на телото и занесот на сексот. Но, кога ќе се вратат, нивната среќа е загрозена од студентка која мечтае да го има, како и од неговата поранешна љубовница. Кога Габриел ќе се соочи со универзитетската комисија, дали тој ќе го следи примерот на Данте? Или ќе се бори засекогаш да остане со Беатрис – неговата љубена Џулијан?

Силвејн Рејнард ткае извонредна љубовна приказна, која засекогаш ќе го допре умот, телото и душата на читателот.

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.