ПОВРЗАНОСТА НА КАЛИ И КАЈДЕН

480,00 ден 300,00 ден

Сите жени го гледаат Кајден како плејбој, но тој страда во тишина.

Една ноќ кога мисли дека повеќе не може да издржи, се појавува Кали и му го спасува животот. Но, Кали не верува во среќа. Откако ѝ се случи немил настан, таа се повлече во себе и си вети дека никому нема да ја открие тајната што ја измачува.

Сите жени го гледаат Кајден како плејбој, но тој страда во тишина.

Една ноќ кога мисли дека повеќе не може да издржи, се појавува Кали и му го спасува животот. Но, Кали не верува во среќа. Откако ѝ се случи немил настан, таа се повлече во себе и си вети дека никому нема да ја открие тајната што ја измачува.

Шест години подоцна, патиштата на Кајден и Кали им се соединуваат. Кајден добива желба подобро да ја запознае девојката што му го промени животот. Тивка и воздржана, Кали сè уште се плаши да дозволи некој друг во својот свет. Но, Кајден е сигурен дека таа се врати во неговиот живот со причина. И колку повеќе тој се обидува да биде дел од нејзиниот живот, толку повеќе сфаќа дека сега тој треба да ја спаси.

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.