ОВОЈ ЧОВЕК – ПОСВЕТЕН

650,00 ден 400,00 ден

Џеси е посесивен кон својата сопруга Ава, затоа што ја сака со секоја клетка од своето битие…

Џеси е посесивен кон својата сопруга Ава, затоа што ја сака со секоја клетка од своето битие…

Живот на Џеси е совршен, иако тој е во поодминати години, тој сè уште е маж кому ниту една жена не може да му одолее. Но, совршениот свет на Џеси се распаѓа кога Ава доживува сообраќајна несреќа и се здобива со повреди на главата. И кога само Џеси ќе помисли дека Ава закрепнува, неговиот кошмар штотуку започнува: неговата сопруга не може да се сети на последните шеснаесет години, нејзиниот сопруг за неа е само странец.

Сега Џеси мора да направи сè што е во негова моќ за да ѝ ги врати старите спомени на Ава што некогаш заедно ги имаа и да направи таа повторно страсно и лудо да се заљуби во него.

Книгата е 4 дел од серијалот ОВОЈ ЧОВЕК.

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.