ДАВАМ СЀ

450 ден

Експлозивна приказна за двајца вљубени кои ќе се предадат на љубовта толку голема што може да ги излечи лузните од минатото и да отстапи место за живот во чиста, воодушевувачка екстаза.

Итан не може да се помири со тоа што Брин го напушти. Тој не може да живее без неа и е спремен да се бори по секоја цена.

Страста меѓу нив е експлозивна, но тајните што ги криеjа еден од друг се темни и застрашувачки, доволно моќни да го уништат нивниот заеднички живот.

Кога Брин добива закани од политичар за сексуалниот скандал, дали Итан ќе може да ја ослободи Брин од минатото? Дали тој некогаш повторно ќе ја почувствува топлината на нејзиниот допир и ќе ја врати нејзината доверба? За прв пат Итан е вљубен и тој ќе направи сè што е потребно за да го поседува срцето на жената што ја сака.

Експлозивна приказна за двајца вљубени кои ќе се предадат на љубовта толку голема што може да ги излечи лузните од минатото и да отстапи место за живот во чиста, воодушевувачка екстаза.

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.

Автори