БРИТАНЕЦОТ

690,00 ден 400,00 ден

Тој никогаш не бил грижлив со жените, но за неа би убил.

Роуз не живее, таа само постои. Молчењето е единствената опција за таа да преживее во овој суров свет. Кога озлогласениот Дени Блек ја заробува само затоа што сака да демонстрира моќ, нејзините емоции се мешаат. Таа чувствува страв и нешто многу полошо – безнадежно го посакува. Претходно иако слушаше приказни за Британецот дека е бесчувствителен и ладен, никој никогаш не ѝ кажа колку е тој проклето убав и мрачен. Тој гледа низ нејзината маска, давајќи ѝ сурово чувство на надеж. Но, таа мора да се бори со нивната изопачена привлечност или ризикува да го изгуби она за што вреди да живее.

Тој никогаш не бил грижлив со жените, но за неа би убил.

Роуз не живее, таа само постои. Молчењето е единствената опција за таа да преживее во овој суров свет. Кога озлогласениот Дени Блек ја заробува само затоа што сака да демонстрира моќ, нејзините емоции се мешаат. Таа чувствува страв и нешто многу полошо – безнадежно го посакува. Претходно иако слушаше приказни за Британецот дека е бесчувствителен и ладен, никој никогаш не ѝ кажа колку е тој проклето убав и мрачен. Тој гледа низ нејзината маска, давајќи ѝ сурово чувство на надеж. Но, таа мора да се бори со нивната изопачена привлечност или ризикува да го изгуби она за што вреди да живее.

Кога Дени Блек ја зеде убавата љубовница на неговиот непријател, тој не се ни надеваше дека ќе има последици или привлечност каква што досега со ниту една жена немал. Роуз го турка Дени на работ на лудило со нејзината непробивна фасада и храброст. Тој мора да се потсетува дека таа е само мамка – решение за неговите проблеми. Но, сепак, таа предизвикува толку моќни чувства кај Дени што тој не може да ги контролира. Така што тој е спремен да ја игра најопасната игра во неговиот живот, но дали некој од нив може да победи?

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.