ЉУБОВНА ЗАМКА

480 ден

Итан е човек кој има контрола над сè, но лесно ја губи кога е во прашање Брин. Тој е толку заштитнички настроен кон неа и спремен да се справи со секој предизвик од нејзиното минато… Неговата физичка потреба за неа е толку голема и заемна што честопати заедно се надвор од контрола.

Итан е човек кој има контрола над сè, но лесно ја губи кога е во прашање Брин. Тој е толку заштитнички настроен кон неа и спремен да се справи со секој предизвик од нејзиното минато… Неговата физичка потреба за неа е толку голема и заемна што честопати заедно се надвор од контрола.

Нивната хемија е експлозивна, нивната потреба еден за друг е интензивна, тие толку се зближија што не би можеле да поднесат да се разделени. Но, тој сè уште има тајни и демони кои ги носи од минатото, дел од нив ќе ѝ ги открие… И Брин се бори со минатото, но таа станува самоуверена, сè додека не се појави личност која сака да ги раздели.

Книгата е трета во серијал, прва е „Гола вистина“, а втора „Давам сè“.

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.

Автори