ХЕДОНИСТИ

490 ден

„Знаеш ли да чуваш тајна?” Љубовта ми предизвика зависност до точка на лудило. Јас правев работи што никогаш не би ги правела. Целосно се предадов на секое ново искушение.

„Знаеш ли да чуваш тајна?” Љубовта ми предизвика зависност до точка на лудило. Јас правев работи што никогаш не би ги правела. Целосно се предадов на секое ново искушение.

Кога почувствував опасност, не се откажав. Не послушав ниту едно предупредување. Станав заробеничка на страста. Сè додека љубовта не ме надвладеа и уништи, од што нема враќање.

Единствената љубов која сега ја спознав е онаа која ме држи болна од хедонизам и тага – искривен вид на копнеж кој остава лузни на срцето.

Еротска романса исполнета со секс, мистерија и напнатост, која ќе ве држи од почеток до крај.

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.