ПРЕДАЛЕКУ

450,00 ден 200,00 ден

Тој спие со многу девојки, но неа не сака ни да ја допре.

Таа го сака тој што не смее ни да го помисли.

Тој спие со многу девојки, но неа не сака ни да ја допре.

Таа го сака тој што не смее ни да го помисли.

На само деветнаесет години, Блер ја загуби својата мајка која почина од рак и ја напушта куќата. Барајќи помош од нејзиниот татко, се сели во луксузна куќа изградена близу океан во Флорида – каде што живее нејзиниот татко со неговото паралелно семејство.

Кога Блер пристигнува во куќата, на вратата ја пресретнува момче по име Раш, кој ѝ вели дека нејзиниот татко само што заминал за Париз со неговата мајка. Во тој момент таа се обидува да го прифати сето она што ѝ го сервира животот и одлучно да се справи со сè. Но, не сакајќи се доведува во искушение и се соочува со Раш кој е згодно момче: колку е ѓаволски добар – толку е проклето расипан. И има еден ритуал ‘секоја вечер завршува со различна девојка’. Неговиот свет наспроти нејзиниот се судираат. Блер, иако знае дека тој никогаш нема да биде верен на некоја и дека крие тајни кои го вознемируваат, сепак го посакува…

Прва книга од серијалот #Rosemary Beach.

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.

Автори