ПЕКОЛОТ НА ГАБРИЕЛ

700 ден

Тој е млад, арогантен и пеколно жежок професор на универзитет, кој не може да биде со жена повеќе од една вечер. Таа е негова студентка која неговото ледено срце ќе го стопи.

Тој е млад, арогантен и пеколно жежок професор на универзитет, кој не може да биде со жена повеќе од една вечер. Таа е негова студентка која неговото ледено срце ќе го стопи.

Габриел е почитуван професор дење, но ноќе се посветува на непречен живот на задоволство. Тој го користи својот пеколно секси изглед и софистициран шарм за да го задоволи секој свој каприц, но тајно е измачуван од неговото мрачно минато.

Кога слатката и невина Џулија се запишува на студии како негова студентка, неговата привлечност и мистериозната врска со неа не само што ја загрозува неговата кариера, туку го испраќа на патување каде што се судираат неговото минато и неговата сегашност.

Волшебна романса за една забранета страсна љубов и бегството на еден човек од неговиот личен пекол.

Прва книга од серијалот #Gabriel’s Inferno.

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.