ПАНК 57

490 ден

Се заљубив во твоите зборови. За жал, ти беше добар лажго.

Се заљубив во твоите зборови. За жал, ти беше добар лажго.

Рајан

Тој е вообразен со его поголемо и од неговите мускули. Бевме совршени сè додека не се запознавме. Тој ми нема напишано ништо три месеци. Без него ќе полудам. Колку е лошо чувството кога си на место полно со луѓе, а се чувствуваш сам. Одамна научив дека не треба да откриваш сè што е во тебе на луѓето околу тебе. Тие сакаат да судат. Но, секогаш некои работи остануваат скриени, длабоко во срцето.

Миша

Не можам, а да не се насмеам на нејзините зборовите. Нејзе ѝ недостигам. Сум имал дузина девојки, но никоја не успеа да го пробие мојот штит како Рајан. Таа е моја муза – единствена која не ме разочарува и ме прифаќа. Колку повеќе ме нервира, толку повеќе ме возбудува. Нема да ја натерам да биде со мене, но нема ни да ја пуштам да си оди.

 

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.