ЛЕСНА ОДЛУКА

470 ден

Само тој има начин како да ѝ ја врати самодовербата…

Тој ја гледа, иако не ја познава, сè додека на една случајна средба станува нејзин спасител.

Само тој има начин како да ѝ ја врати самодовербата…

Тој ја гледа, иако не ја познава, сè додека на една случајна средба станува нејзин спасител.

Иако привлечноста меѓу нив е непобитна, сепак тој се труди толку напорно да го надмине минатото, а иднината во која таа толку многу верува, се заканува да ги распарчи.

Само заедно можат да се изборат со болката и вината и да се соочат со вистината за да ја пронајдат неочекуваната моќ на љубовта.

Револуционерна романса за борбата на една девојка да ја врати довербата што ја изгубила, да се помири со минатото и да го прифати мирот што го наоѓа во прегратките на едно таинствено момче.

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.