ДОКТОР СКАНДАЛОЗЕН

АвторЏ.Саман

490,00 ден 250,00 ден

Тој е доктор заводник – милијардер. Жените фантазираат за него, му се восхитуваат и го посакуваат…

Тој е доктор заводник – милијардер. Жените фантазираат за него, му се восхитуваат и го посакуваат…

Амелија

Оливер е најсекси доктор. Озлогласен заводник. Срцекршач. Милијардер. Мажите како него немаат сериозни врски, а доколку имаат, не избираат жени како мене. Тие кршат срца, но јас го немам луксузот да доживеам такво нешто. Јас не знам каква игра тој игра, но мене ми се допаѓа.

Оливер

Откако Амелија ќе го добие она што го посакува од мене, таа ќе си замине. Таа ме искористува мене како што јас ја искористувам неа, бидејќи е таков проклетиот договор кој ние го смисливме. Па, тогаш зошто при помислата таа да го добие тоа што го сака, а потоа да замине, имам чувство како да ме стегаат градите? И што, по ѓаволите, да направам во врска со тоа? Си ветив себеси дека никогаш нема да се заљубам во никоја. Но, јас се заљубив токму во оваа жена која е единствена што ме напушта и тоа тукутака, без борба…

„Доктор Скандалозен“ е самостојна романса, дел од новиот серијал за најжешките доктори – милијардери во Бостон и жените кои паѓаат на глава од потпетици по овие најсекси доктори.

 

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.

Автори