НЕГОВИТЕ ТАЈНИ

470 ден

Крис стана нејзин живот, нејзино срце, нејзина душа. Но, тој е мрачен и оштетен. Неговите тајни се многу. Но, сепак, Сара ќе ризикува сè за него. Тој ги изложува своите најдлабоки потреби, неговите најеротски желби…, и во афект на страст ќе открие сè што го мачи и од што никогаш не може да побегне.

Крис стана нејзин живот, нејзино срце, нејзина душа. Но, тој е мрачен и оштетен. Неговите тајни се многу. Но, сепак, Сара ќе ризикува сè за него. Тој ги изложува своите најдлабоки потреби, неговите најеротски желби…, и во афект на страст ќе открие сè што го мачи и од што никогаш не може да побегне.

Сара за да му докаже дека го сака, ќе мора да го прегрне најтемниот дел од него и да стане негово засолниште од жената која се појавува во нивниот живот и предизвикува бура од емоции кај Крис.

Книгата е 3 дел од серијал, прва книга е „Нејзините љубовни тајни“, а втора книга „Да бидам своја“.

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.