ЗАБРАНЕТА СТРАСТ

470 ден 250 ден

„Колку тој беше полош со мене, толку повеќе сакав да му се допаднам.“

„Колку тој беше полош со мене, толку повеќе сакав да му се допаднам.“

Кога Елек доаѓа да живее со Грета – ќерката на жената која го оддели неговиот татко од мајка му, тој се мрази себеси што наместо да ја мрази лудо ја посакува.

Грета го мрази фактот што Елек ги носи сите најпосакувани девојки дома. Но, уште повеќе се мрази себеси што не може да му одолее. Иако тој е ладен, таа не се откажува да го придобие и успева да ги урне сите одбранбени ѕидови, една по една тула.

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.