ОВОЈ ЧОВЕК

650,00 ден 400,00 ден

Тој е зависен од адреналин, сака крвта силно да му пумпа во вените… Таа е разочарана од мажите и сака кариера.

Тој е зависен од адреналин, сака крвта силно да му пумпа во вените… Таа е разочарана од мажите и сака кариера.

Ава е амбициозна дизајнерка која е избрана да го дизајнира внатрешниот ентериер на замокот Манор, кој се наоѓа во рајска периферна зона. Кога таа е повикана на средба со мистериозниот сопственик, очекува дека ќе наиде на непријатен селски господар. Но, она што таа го наоѓа е: згоден срцекршач, крајно самоуверен, кој бара задоволство и не познава никакви граници.

Иако Ава внимава да не падне на неговиот шарм, сепак не успева да го контролира хедонистичкиот нагон кој ѝ го поттикнува овој човек. Таа знае дека ако биде со него, нејзиното срце ќе се скрши и никогаш повеќе нема да може да се состави. Нејзиниот инстинкт ѝ вели да бега, но тој не сака да ја пушти, тој ја сака и е решен да ја има. А кога тој нешто сака, секогаш тоа и го добива.

Прва книга од серијалот #ОВОЈ ЧОВЕК.

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.