НЕОДОЛИВА СТРАСТ

490,00 ден 300,00 ден

Животот ја научи да излезе од пеколот како победник и да не копнее по љубов.

Даника немаше среќа во љубовта, таа секогаш се заљубуваше во погрешни момци, но сепак не се сожалуваше себеси.

Животот ја научи да излезе од пеколот како победник и да не копнее по љубов.

Даника немаше среќа во љубовта, таа секогаш се заљубуваше во погрешни момци, но сепак не се сожалуваше себеси.

Еден поглед кон Тристан ѝ ги претвори сите мозочни клетки во чад. Убав и брилијантен, но сепак измачуван во својата срж. Таа падна на неговиот неодолив шарм. Тој ја научи многу работи за страста и животот. Но, таа имаше темни места каде што не може да допре ни најдлабоката страст: огнот што гореше во него, можеше да ги проголта и двајцата. Со оглед на нејзината историја, беше лудост да се заљуби во некој како него. Па, зошто лудоста мора да биде толку проклето добра?

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.

Автори