ДА БИДАМ СВОЈА

480,00 ден 300,00 ден

Професорката Сара колку подлабоко ги открива еротските тајни на мистериозната жена Ребека, толку повеќе е воодушевена од страста на човекот кој ја завел.

Професорката Сара колку подлабоко ги открива еротските тајни на мистериозната жена Ребека, толку повеќе е воодушевена од страста на човекот кој ја завел.

Додека Сара бара одговори за Ребека во прегратките на секси-богот Крис, таа открива работи за себе кои никогаш не ги знаела. Одеднаш Сара станува принудена да се соочи со минатото толку длабоко како и пишаните зборови на Ребека и ги открива своите најинтимни тајни и најмрачни фантазии. Но, дали безбедноста е само илузија кога вистината за Ребека допрва треба да се открие?

Втора книга од серијалот #Inside Out.

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.