ВИСТИНСКА ЉУБОВ

520,00 ден 300,00 ден

Тој ја напушти, но таа нема да дозволи некој така лесно да се откаже од неа.

Тој ја напушти, но таа нема да дозволи некој така лесно да се откаже од неа.

Стела го достигнува врвот на нејзината кариера. Таа го живее животот кој отсекогаш го посакува и кога конечно го усогласува нејзиното темпо со ритамот кој ја инспирира, се заљубува во момчето со најубави очи – Рид. Нејзиниот живот одеднаш станува полн со музика, љубов и многу темни ноќи, но и светли денови.

На Рид последно нешто што му треба е љубов, но, сепак, не може да одолее на латино девојката која секогаш се обидува да го спаси – Стела. Тој ѝ се препушта на љубовта, но набрзо се соочува со демони посилни од секое чувство за љубов… Дали љубовта умира тогаш кога ќе престанеме да ја храниме?

Кејт Стјуарт ги носи читателите на неверојатно ‘возење’, каде солзите, насмевките и љубовта оставаат вечен белег на срцата.

Прва книга од серијалот #Drive.

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.