ТРЕНИРАЈТЕ ГО ВАШИОТ УМ ЗА ДА БИДЕТЕ УСПЕШНИ: Привлечете и добијте сè што сакате во животот

400,00 ден 200,00 ден

Ако вашите цели ви изгледаат недостижни, тогаш оваа книга е за вас. Таа ќе ви помогне да заборавите на минатото и да се фокусирате на вашите цели.

Ако вашите цели ви изгледаат недостижни, тогаш оваа книга е за вас. Таа ќе ви помогне да заборавите на минатото и да се фокусирате на вашите цели.

Да се ​​биде господар на сопствениот ум е вештина којашто ја практикува секоја успешна личност. Способноста да гледате на проблемите од вистинска перспектива, да најдете начин како да се справите со проблемите и да ги постигнете животните цели, е она што ќе ве одвои како успешни луѓе од мнозинството.

Овој брилијантен водич ги образложува сите основи на успехот, врз основ на факти и стратегии, кои ќе ви помогнат да ја поттикнете вашата мотивација, да негувате добри навики и да изградите начин на размислување што ќе ве доведе до успех!

Вие ќе го обучите вашиот ум како да станете успешни и драстично ќе го преобликувате вашиот живот… Бидејќи успехот се состои од 20% вештини и 80% психологија којашто е наведена во книгата.

Книгата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.