ИНТРИГИ И МОЌ

АвторЕн Бејли

450,00 ден 200,00 ден

Таа сакаше да владее…

Родена од кралица на Франција, принцезата Френсис Тудор се надева и сонува да стане кралица на англискиот трон.

Таа сакаше да владее…

Родена од кралица на Франција, принцезата Френсис Тудор се надева и сонува да стане кралица на англискиот трон.

Таа е амбициозна жена која копнее по моќ и не сака да се задоволи со ништо помалку од кралската круна.

Нејзината желба за тронот расте со секоја измината година, како и ризиците…

Животот на една жена во кралскиот круг и опасностите и интригите кои следат.

Kнигата е во издание на издавачка куќа КНИГОХОЛИЧАРИ.

Автори