• ОСТРИ ПРЕДМЕТИ

    Болката ги обединува луѓето повеќе и од среќата.

    Но, некои лузни никогаш не заздравуваат…

    После краткиот престој во психијатриска болница, репортерката Камил се соочи со вознемирувачка задача: „Да се врати во својот роден град и да напише колумна за исчезнатите девојчиња од нејзиниот крај.“ Иако, односот со нејзината невротична – хипохондрична мајка и морничава полусестра…

    460,00 ден 159,00 ден