• ПРЕД ДА СЕ РАЗДЕЛИМЕ

    Мет и Грејс беа две осамени души, уште од првиот момент кога се сретнаа тие станаа неразделни пријатели. Со тек на времето нивното пријателство прерасна во голема љубов. Двајцата беа талентирани и имаа соништа кои сакаа да ги остварат. Но, судбината не беше милослива кон нив – ја стави на тест нивната љубов и доверба, при што патиштата им се разделија. Тие си ветија дека ќе бидат во постојан контакт и во најскоро време повторно ќе се видат.

    460,00 ден 200,00 ден