• ДЕСЕТ МАЛИ ВОЗДИШКИ

    Во сообраќајна несреќа, Кејси фатално ги загуби своите најблиски. Барајќи начин како да продолжи понатаму, кога целиот нејзин свет се распаѓа и болката ѝ ја пара душата, вложува натчовечки напори да го закопа минатото и да започне одново со камено срце.

    Таа и нејзината петнаесетгодишна сестра Ливи, бегаат вооружени со две автобуски карти од местото каде што некогаш живееја, за да започнат нов живот во Мајами – градот на забавите…

    470,00 ден 250,00 ден