• АКО ПРОЗБОРИШ

    Вистинска приказна за три сестри, Ники, Сами и Тори.

    По повеќе од една деценија го слушнаа зборот Мајка – канџи што гребат во стари рани, отворајќи спомени и тајни од детството. Со години зад затворени врати на нивната фарма, нивната садистичка мајка Шели ги подложуваше своите девојчиња на физичка тортура, деградација и психолошки ужаси…

    500,00 ден 200,00 ден