• Попуст!

  НАЈДИ МЕ

  470,00 ден 200,00 ден

  НАЈДИ МЕ

  Интригантен психолошки трилер.

  Рени е четиригодишно девојче и ќерка на сериски убиец. Нејзиниот татко ја користи како мамка: таа глуми изгубено мало дете намамувајќи ги жените-жртви и водејќи ги директно во смрт. Нејзиниот татко Бенџамин – угледен професор по психологија е прогласен за сериски убиец и осуден на доживотна казна…

  470,00 ден 200,00 ден