КАКО ДА НАРАЧАМ

До секој производ има копче „Додади во кошничка“ – кликни на него и производот автоматски ќе биде додаден во твојата кошничка. Во кошничката можеш да додаваш неограничен број на производи, како и да ги бришеш производите што ги имаш додадено.

Во секој момент, во горниот десен агол на екранот можеш да видиш колку производи имаш во кошничката и која е нивната вкупна вредност (иконата со кошничка го означува тоа). Кога ќе ги одбереш сите книги што сакаш да ги нарачаш, притисни на кошничката горе или на копчето „Поглед на кошничка“ и премини на вториот чекор од процесот.

Откако ќе ги избереш производите што сакаш да ги нарачаш и ќе притиснеш на кошничката, се префрлаш во корисничката кошничка. Во неа се прикажани производите што ги нарачуваш, количините (кои можеш да ги смениш во секој момент) и вкупната вредност на нарачката. 

За да продолжиш кон третиот чекор од процесот на нарачка, притисни на копчето „Продолжи со нарачката“ што се наоѓа во долниот дел од кошничка.

Тука ќе ги пополните податоците за Вашата нарачка како и адресата за достава. За плаќање на Вашата нарачка, можете да одберете два начина и тоа:

Плаќање при достава
Уплата со картица

За завршување на нарачката кликнете на копчето „Заврши ја нарачката“.